A mig camí entre Montblanc i Lleida, la població de les Borges Blanques ha volgut reivindicar l'estreta relació de l'històric polític català amb la ciutat dedicant-li un modern centre (MUSEU) al cor del barri antic. Fill de pares Borgencs, Macià va ser diputat per aquesta població entre 1907 i el 1923, i fou aquí on va adquirir el profund compromís amb la gent que representava, germen del seu ideari polític posterior.

CAL TALAVERÓ, amb la col·laboració de l'ESPAI MACIÀ, amplia aquest any la col·lecció ART-VISIÓ amb  una nova litogràfia original dedicada a:

 FRANCESC MACIÀ

  Perico Pastor plasma en una litografia original el seu homenatge al

122è President de la Generalitat de Catalunya

ART-VISIÓ és una col·lecció d’obra gràfica original (gravat, litografia, serigrafia...), editada en exclusiva per Cal Talaveró, centre d’art, en la que cada artista ens presenta llur visió d’una població, tradició o esdeveniment.

La característica especial de l’obra gràfica es ser múltiple, seriada i limitada, això permet que el treball de grans artistes arribi a un major nombre de persones, a un preu assequible.

 Les edicions de la col·lecció són de 90 exemplars, numerats i signats per l’artista i cadascun acompanyat del corresponent certificat. Les mides aproximades són 74 x 54 cm.

El preu de mercat d’una litografia original d’aquestes característiques es de 350€.

Art-Visió us ofereix la possibilitat d’adquirir-la al preu especial de  240€

Aquesta oferta és valida exclusivament, durant el temps de realització del projecte, un cop elaborada la litografia original, el dia de la presentació de l’obra al públic, el preu de compra serà estrictament el de mercat,  350 €.
PER DEMANAR  INFORMACIÓ  SENSE  COMPROMÍS i/o SUBSCRIURES A L'OBRE DE PERICO PASTOR

Espai Macià  (Les Borges Blanques)                    973 140 874                                           jsegura@espaimacia.cat

CAL TALAVERÓ   (Verdú)                          973 348 053 o 666 443 332                             espaimacia@caltalavero.cat