Cal Talaveró, Centre d’Art  amplia aquest any 2013 la col·lecció ART-VISIÓ amb  una nova obra litogràfica original dedicada a:

SALVADOR ESPRIU
realitzada per l’artista
Perico Pastor

Aquest any 2013 es compleixen 100 anys del naixement de Salvador Espriu i Castelló a Santa Coloma de Farners. Per tal d'honorar la seva memòria i difondre'n l'obra i el llegat, el Govern de la Generalitat de Catalunya va acordar designar el 2013 com a Any Espriu. El lema de l'any és:

 "Ens mantindrem fidels"

ART-VISIÓ és una col·lecció d’obra gràfica original (gravat, litografia, serigrafia...), editada en exclusiva per Cal Talaveró, centre d’art, en la que cada artista ens presenta llur visió d’una població, tradició o esdeveniment.

La característica especial de l’obra gràfica es ser múltiple, seriada i limitada, això permet que el treball de grans artistes arribi a un major nombre de persones, a un preu assequible.

 Les edicions de la col·lecció són de 90 exemplars, numerats i signats per l’artista i cadascun acompanyat del corresponent certificat. Les mides aproximades són 74 x 54 cm.

El preu de mercat d’una litografia original d’aquestes característiques es de 350€.

Art-Visió us ofereix la possibilitat d’adquirir-la al preu especial de  240€

Aquesta oferta és valida exclusivament, durant el temps de realització del projecte , un cop elaborada la litografia original, el dia de la presentació de l’obra al públic, el preu de compra serà estrictament el de mercat,  350 €.

La presentació i exposició de la suite tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Lleida (amb data a decidir)

Per facilitar la vostra decisió en l’adquisició d’un o més exemplars
Cal Talaveró Centre d'Art   
c/ de la font  20   Verdú (Urgell)     973 348 053   o   666 443 332  
    anyespriu@caltalavero.cat

amb la col·laboració de: